Ravintolat Turku

Etsi ravintolat Turku ja varaa pöytä netistä helposti ja nopeasti. Ja tietysti ilmaiseksi.

Varaaravintola.com auttaa etsimään loistavat ravintolat kaikkialta Suomesta. Valitse kaupungin nimi niin viemme sinut suoraan varaussivuston hakutuloksiin.

Löydä haluamasi ravintola Turku

Kaipaatko suomalaista, kiinalaista, korealaista, japanilaista, muuta aasialaista, argentiinalaista, amerikkalaista tai vaikkapa italialaista, tai meksikolaista ravintolaa? Netissä on varaussivustoja, joiden kautta varaat haluamasi Turku-ravintolat helposti. Voit helposti tehdä pöytävarauksen tuhansiin ravintoloihin netissä.

Maistuuko sinulle sushi? Vai haluatko kebabia? Vai maistuisiko pizza? Kaikki nämä on varattavissa netistä. Kirjoitat vain hakukenttään haluamasi kaupungin nimi ja klikkaat nappulaa. Varaaravintola.com ohjaa sinut heti varauspalvelun Turku-listaukseen.

Huomaa! Me emme omista kyseistä palvelua. Me vain olemme mainostajia ja ajamme liikennettä kyseiseen varauspalveluun. Emme tee varausta.

Laatua & tunnelmaa

Jos haluat tutustua pohjoismaisen ruokakulttuurin helmiin, varaa pöytä Kaskikseen – tai saman porukan pyörittämään ravintola Kakolanruusuun. Kaskis valittiin Vuoden Ravintolaksi 2018 ja se on ensimmäinen suomalainen ravintola Helsingin ulkopuolella, joka on saanut Michelin-tunnustuksen (joskaan ei ainakaan vielä virallista Michelin-tähteä). Kaskiksen annokset ja raaka-aineet vaihtuvat kauden mukaan.

Muita hyviä vaihtoehtoja laadukkaaseen illalliseen ovat esimerkiksi Smör, Ludu, E. Ekblom, Mami, Tårget, Nerå, Nooa, Kuori ja Tintå.

Turun paras burgeri?

Turun parhaan burgerin paikasta on kovaa kilpailua ja kaikilla on oma mielipiteensä. Joidenkin mielestä parhaat burgerit löytyvät Olavin krouvista. Toiset vannovat Lone Starin nimeen. Osalle kortteliravintola Kerttu on piintynyt syvälle sydämeen. Ja tietysti turkulaiset aina mainitsevat Hesburgerin.

Oman suolansa soppaan lisäävät Naughty BRGR, Woolshed ja Aussie Bar, jotka kaikki tarjoavat oman näkemyksensä Turun parhaasta hampurilaisesta.

Mikä sitten on paras? Se selviää vain kokeilemalla kaikki.

Suomen parasta pizzaa?

Kun puhutaan Turusta, on aina pakko mainita Dennis. Legendaarinen pizzeria Dennis hurmannut turkulaisia vuodesta 1974 lähtien. Denniksen pizzat ovat konstailemattomia, rehtejä ja maukkaita alusta loppuun.

Muita loistavia vaihtoehtoja ovat Pub Niska, Pizzarium, Trattoria Romana ja tietysti Sergio’s.

Paikallisia herkkuja

Turusta löytyy myös runsaasti paikallisia herkkuja. Moni laadukas ravintola hankkii raaka-aineensa lähialueilta – muun muassa kalaa kuten saariston silakkaa, saaristolaisleipää, paikallista perunaa, pienpanimoiden oluita ja Aurajuustoa löytyy useiden ravintoloiden menuista.

Jos et halua viettää iltaa istumalla ravintolassa, voit hankkia evästä kätevästi myös kauppahallista, josta nappaat mukaan niin tuoreet kalat, hedelmät, vihannekset, lihat kuin valmiit annoksetkin.

Food Walk

Food Walk on kävelyreitti, joka kulkee pitkin Aurajoen rantoja. Ostamalla Food Walk -kortin saat valita kymmenestä ravintolasta viisi, joiden antimia pääset maistelemaan. Artikkelin kirjoitushetkellä Food Walk -ravintoloita olivat Brahen Kellari, Café Art, Cafe Brahe, di Trevi, Grill it! Marina, Gustavo, Panimoravintola Koulu, Pinella, Smör ja Svarte Rudolf.

Food Walk -kortilla pääset tutustumaan Turun ravintolatarjontaan laajalti – mutta edullisesti.

Varaa pöytä

Kun olet päättänyt mihin ravintolaan menet, pöytävaraus onnistuu vaivattomasti netissä.

Pöydän varaaminen on yksinkertaista: valitse itsellesi haluamasi kellonaika – sitten valitse ruokailijoiden lukumäärä. Tämän jälkeen annat muun muassa nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumero. Useissa palveluissa voit lisäksi antaa ravintolalle lisätietoja halutessasi. Esimerkiksi ruoka-allergiat, erityisruokavalio ja jopa syntymäpäivät. Mainitse näistä vielä erikseen ravintolassa.

Kun viet pöytävarauksen loppuun, saat useimmista varauspalveluista varausvahvistuksen sähköpostiisi. Tämän jälkeen sinun tarvitsee vain ilmestyä paikalle valitsemanasi kellonaikana ja nauttia antimista!

Haluatko ennemmin kotiinkuljetuksen?

Jotkin Turku ravintolat toimittavat annoksia kotiovelle. Tutustu tarkemmin kotiinkuljetukseen ravintolan omilta nettisivuilta.